Øl, kage … Ølkage!

Baggrunden for kagen var, at det var min tur til at gi’ fredags-kage. Alternativet var at købe Karen Wolf småkager. Ølkage er sjovere både før og efter.

Ingredienslisten som altid.

dsc01192dsc01193dsc01194dsc01195dsc01199

Der kan godt være at der var et par småting jeg har glemt at ta’ billeder af, men  det gør ikke så meget. Det vigtige er trodsalt øllet. Det kan anbefales at købe et par ekstra Bjørne da der uddeles en del skåle undervejs!

dsc01197Start med at myrde/morte kanelstængerne da de er pissehårde. Drik evt.  lidt bjørn imens. Skål.

 

Øl, æg og farin blandes i en skål – Ja, og skål!

dsc01200

Mel, natron kanel blandes i en anden skål… SkåL!

Den fugtige blanding røres godt smamen i Skålen!..:Skååål! Mel-blandingen sigtes i … skålen … for satan det er hårdt at bage.

Når det hele er homogeniseret hældes det i en skål… (Skååååål!) … nej okay det hældes i en bageform og skål på det.

Snaskes sættes i ovn ved 175 grader i … en times tid eller indtil man ikke har mere bjørn. Mens man venter på ovnen kan man passende vaske SKÅL!ene op.

 

Alternative opskrifte bruger hvidtøl men jeg kan ikke fordrage det lort.

 

dsc01202Vellykket kage kræver en stor  skål.

3 thoughts on “Øl, kage … Ølkage!”

  1. You post interesting content here. Your website deserves
    much more traffic. It can go viral if you give it initial boost, i
    know useful service that can help you, just type
    in google: svetsern traffic tips

Comments are closed.